Nou protest impotriva amnistiei si gratierii. VIDEO!

Nou protest impotriva amnistiei si gratierii. VIDEO!

UPDATE: Bucurestenii s-au adunat in numar foarte mare, peste 15.000, in Piata Universitatii, de unde au plecat in mars spre Palatul Victoria. Marea surpriza a venit din partea presedintelui Klaus Iohannis, care s-a alaturat protestatarilor din Capitala. Pret de un sfert de ora, acesta a stat de vorba cu manifestantii, care l-au aplaudat si au strigat lozinci precum "Klaus, daca poti, apara-ne de hoti!".

Proteste similare au loc in mai multe orase din tara: Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava, Satu Mare, Brasov, Iasi. De asemenea, sunt anuntate mitinguri si la Copenhaga, Paris, Londra, Haugesund (Norvegia).


Stire initiala: Un nou protest impotriva proiectelor Guvernului privind amnistia si gratierea are loc in Capitala, duminica, incepand cu ora 17.00.

La manifestatie - ce a fost organizata pe Facebook sub sloganul "NU Legii Gratierii Si Amnistiei" - si-au anuntat participarea peste 8.000 de persoane. "Duminica ne strangem la Universitate incepand cu ora 17:00. Pornim in mars la ora 18:00", au anuntat organizatorii pe pagina evenimentului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
157

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...