Noi retineri surpriza in cazul talhariei de 37.000 de euro!

Noi retineri surpriza in cazul talhariei de 37.000 de euro!
Luni seara, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani au dispus retinerea pentru 24 de ore a inca doua persoane, acuzate de favorizarea infractorului si de complicitate, in cazul talhariei de pe strada Petru Rares, de pe data de 28 decembrie.

Este vorba de Simona Hutanu, sotia lui Daniel Mihai Hutanu, principalul suspect care deja se afla in arest preventiv, si de Paul Ciubotariu.

“In mod deliberat si in scopul ingreunarii anchetei si al asigurarii sustragerii autorilor talhariei de la urmarirea penala, invinuita a ascuns probe ale cauzei si a exercitat presiuni asupra partilor cauzei pentru a-si schimba declaratiile astfel incat sa se ajunga la o alta incadrare juridica a faptei", a declarat procurorul Dragos Bujorean, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.



Audierile au inceput in jurul pranzului si au durat pana dupa miezul noptii. Procurorul de caz a dispus retinerea pentru 24 de ore a Simonei Hutanu, fiind acuzata de favorizarea infractorului si a lui Paul Ciubotariu, acuzat de complicitate la talharie.

Urmeaza ca in cursul zilei de marti, procurorii sa formuleze propunere de arestare preventiva pe numele celor doi, insa in functie de atitudinea procesuala a acestora, se va decide daca se va lua o alta masura.

La audieri au mai fost chemati luni si Aurelia Fediuc, sora Simonei Hutanu, si tatal acesteia, Aurel Fediuc.

Aurel Fediuc nu a mai fost insa audiat, intrucat dupa ore bune petrecute la Parchet, barbatului i s-a facut rau, fiind solicitata si o Ambulanta. Dupa ce medicii i-au acordat ingrijiri, acesta a fost lasat sa plece, insa va reveni astazi la Parchet, pentru audieri.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
134

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...