Noapte de vis pentru pensionarii botosaneni!

Noapte de vis pentru pensionarii botosaneni!

 Catalin Flutur si Daniela Condurache au contribuit din plin la bucuria pensionarilor  

Pensionarii botosaneni care au raspuns invitatiei edililor de a participa la cea de-a patra editie a Revelionului Pensionarilor s-au distrat asta noapte pe cinste! Ringul de dans si masa au fost asigurate la cantina Colegiului A.T. Laurian.

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, a fost prezent in randul persoanelor de varsta a treia si nu a venit cu mana goala. A adus cu el nu doar echipa de la Primarie si parlamentarii pedelisti, ci si un grup de copii de la Colegiul Economic Octav Onicescu.

Acestia din urma le-au urat toate cele bune pensionarilor prezentand totodata un frumos program de datini si obiceiuri de iarna. Fiecare dintre cei prezenti, viceprimarii Florin Ghiorghita si Catalin Alexa, parlamentarii Catalin Buhaianu, Dan Humelnicu, Stelica Strugaru, consilierii Volin Costin si Mihai Vieriu au ciocnit cate un pahar cu pensionarii pentru un an mai bun.

De la an la an, Revelionul Pensionarilor este mai frumos si mai bogat. De cate ori ne-am intalnit am spus un singur lucru, pornit din suflet: Daca trebuie sa facem ceva in Botosani, trebuie s-o facem pentru dumneavoastra, fiindca sunteti de departe cei mai buni cetateni ai comunitatii. Sunteti cei care ati contribuit de-a lungul vietii ca orasul acesta sa arate asa cum arata acum. Mai mult decat atat, din putinul dumneavoastra, sunteti primii care va platiti obligatiile fata de stat. Atunci este o obligatie pentru noi clara, mai mult morala, sa incercam sa va rasplatim cat de cat, le-a spus primarul Flutur pensionarilor prezenti in sala, subliniind ca doreste ca in continuare colaborarea cu persoanele varstnice sa fie la fel de buna ca pana acum.

Va doresc pentru anul care vine foarte multa sanatate. Daca as spune ca va doresc un an mai bun inseamna ca as minti si nu am mintit niciodata pana acum. Pentru ca un an mai bun nu o sa fie, dar bunul Dumnezeu o sa ne ajute sa trecem si peste criza, a mai adaugat Catalin Flutur.

Presedinta Sindicatului Judetean al Pensionarilor din Botosani, Maria Paraschiv, a scos in evidenta la randul sau buna colaborare pe care pensionarii o au cu autoritatile.

Este un eveniment deosebit la trecerea dintre ani. Noi suntem intotdeauna cu doua - trei zile inainte fata de cealalta populatie. Trebuie ca autoritatile sa fie in mijlocul nostru si sa tina seama de problematica sociala a pensionarilor pentru ca suntem cam multisori. Asa incat, in limita posibilitatilor si a vremurilor, sa traim un pic mai bine, a spus Maria Paraschiv.

Dupa alocutiuni s-a trecut iar la distractie si, fireste, primarul si ceilalti din echipa nu au scapat nedansati. Si la voia lor si la a altora.

O alta surpriza din partea municipalitatii a fost recitalul sustinut de indragita cantareata de muzica populara Daniela Condurache.

La plecarea autoritatilor, pensionarii botosaneni i-au cantat primarului Flutur un calduros La Multi Ani!, din toata inima, ceea ce dovedeste inca o data, orice s-ar spune, ca actualul edil este cu adevarat indragit de locuitorii municipiului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
326

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
108

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
529

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...