Nissan Navara furat din Franţa, depistat în parcarea unui hipermarket din Botoşani!

Nissan Navara furat din Franţa, depistat în parcarea unui hipermarket din Botoşani!
Poliţiştii de frontieră botoşăneni, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Botoşani, au depistat o autoutilitară marca Nissan Navara, ce figura ca fiind declarată furată din Franţa, de la mijlocul lunii trecute.  

În data de 25 iulie, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Botoşani, pentru valorificarea unor informații au organizat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

Conform informaţiilor furnizate Poliţia de Frontieră, în jurul orei 15.00, în parcarea unui hipermarket din municipiul Botoşani a fost identificată o autoutilitară marca Nissan Navara, an de fabricaţie 2012, la volanul căreia era cetăţeanul român Constantin B., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoutilitara Nissan Navara figura ca fiind declarată furată din Franţa din data de 16 iunie a.c. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că maşina a fost achiziţionată în urmă cu aproximativ un an și nu are cunoştinţă de faptul că aceasta figurează ca fiind declarată furată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar  autovehiculul, în valoare de 16.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Botoşani, până la finalizarea cercetărilor.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
249

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...