Nicu Ceausescu, sfatuit de prieteni sa-si omoare parintii si sa le ia locul

Nicu Ceausescu, sfatuit de prieteni sa-si omoare parintii si sa le ia locul

   click

Soprana Daniela Vladescu afirma ca mai multi apropiati l-au sfatuit pe Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, sa isi omoare parintii inainte de a se produce Revolutia din decembrie 1989 si sa le ia locul.

Fosta iubita a "printisorului", cum era numit de romani, spune ca Nicu Ceausescu ii marturisise in mai multe randuri ca fusese sfatuit sa prieteni sa puna capat regimului dictatorial luand viata parintilor sai.

"Da, au fost si din acestia! Au fost. Dar care sunt si azi in viata si nu i-a omorat nimeni. Nestiuti de nimeni!(...) Sunt relatii de-ale lui in toata lumea asta, despre care nu se vorbeste si care traiesc foarte linistite, magareata a picat pe mine pentru ca am fost singurul om care nu l-a abandonat atunci cand avea nevoie. Atat. In rest, toti cei au fugit si care au avut probabil povesti mult mai interesante decat a mea cu el sunt foarte bine mersi, nearatati cu degetul, nehartuiti, neimplicati, necondamnati", a declarat soprana intr-un interviu acordat pentru evotv.ro, citata de ziare.com.

Soprana Daniela Vladescu a mai povestit ca in timpul evenimentelor din decembrie 1989 ea a fost cea care l-a adus cu masina, un Oltcit, pe Nicu Ceausescu la Bucuresti, in speranta ca va reusi sa discute cu noua conducere si sa se salveze. Fiul cuplului de dictatori se temea ca va fi linsat de populatie, lucru care s-ar fi putut intampla la Copsa Mica, unde a fost cat pe ce ca oamenii iesiti in strada sa il recunoasca in masina.

"El visa sa ajunga in Bucuresti, sa stea de vorba cu Comitetul Central. Probabil ca n-a crezut ca aceasta schimbare va fi atat de brusca pentru el. Credea ca oamenii pur si simplu s-au revoltat impotriva parintilor lui, iar restul ramane neschimbat. Cred ca nici un om in momente din alea nu mai poate sa reactioneze normal si sa fie lucid. Cred ca oricine e disperat si confuz.(...) Am trecut la un moment dat prin Copsa Mica, unde iesisera in strada muncitorii. Si toti aceia cand vedeau cate o masina erau furiosi ca orice om care simte sange, simte revolutie, simte schimbare. Nu stiau cine suntem si s-au apropiat foarte violent inspre masina. Mergeam incet cu farurile aprinse si probabil tot ingerul de pe umarul meu m-a sfatuit, am scos mana pe geam si am facut semnul `victorie`. Si atunci ne-au lasat sa trecem. Nu se ascunsese, dar nu l-au recunoscut. Probabil ca daca se apropiau mai tare, probabil ca l-ar fi recunoscut! Si ar fi urmat un linsaj, oamenii nu se pot struni in situatii din astea", a mai povestit Daniela Vladescu la postul de televiziune online evo.tv.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
429

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
590

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
696

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...