Neurochirurgul Leon Dănăilă, vizită surpriză la grădinița unde învață fiul unui cunoscut jurnalist! ”Totul o să fie bine!”

După transplantul de celule stem de anul acesta, care a avut loc în Austria, micuțul a făcut progrese uimitoare, iar familia lui este tare mândră de el.

Neurochirurgul Leon Dănăilă, vizită surpriză la grădinița unde învață fiul unui cunoscut jurnalist! ”Totul o să fie bine!”

   Foto: facebook / Iulia Sabbagh

Omul de televiziune Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, au trecut prin clipe cumplite când au aflat că fiul lor, Geo, suferă de autism. Au urmat investigații și nesfârșite analize. Au căutat cei mai buni medici și cele mai bune clinici din țară și din străinătate. Așa au ajuns și la Viena, unde au aflat că există un tratament revoluționar, deși costul a fost uriaș.

”O surpriză inedită!”

Părinții au apelat și la ajutorul celebrului neurochirurg Leon Dănăilă, dărăbăneanul genial cunoscut în întreaga lume pentru performanțele sale.

”Domnul Profesor Doctor Leon Dănăilă i-a făcut astăzi lui Geo o surpriză inedită, l-a vizitat la grădiniță. Excelența Sa are toată încrederea că Geo este pe drumul cel bun și totul o să fie bine”, a transmis Iulia Sabbagh.

Jurnalistul Christian  Sabbagh are doi copii cu Iulia Sabbagh: Georges și Anais.

”Terapia este stâlpul recuperării autismului!”

Georges, în vârstă de 6 ani, a fost diagnosticat cu TSA, tulburare din spectrul autist. După transplantul de celule stem de anul acesta, din luna mai, care a avut loc în Austria, la Viena, micuțul a făcut progrese uimitoare, iar familia lui este tare mândră de el.

”Ne surprinde pe zi ce trece cu lucruri noi, desigur, așa cum spunea Domnul Dr. Academician Leon Dănăilă, terapiile sunt cele mai importante, iar ținând cont că Geo are o echipă de terapeuți implicați, rezultatele nu au întârziat să apară! Chiar domnul doctor Leon l-a vizitat la grădiniță și ne-a spus că Geo este pe drumul cel bun și suntem norocoși că avem așa terapeuți dedicați! Degeaba un părinte merge să facă autotransplantul crezând că este un miracol și nu face terapie! Terapia este stâlpul recuperării autismului!”, a povestit mama lui Geo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premierul Marcel Ciolacu filmat la fast-food, a comandat un cheesburger pentru care s-a folosit carne din Botoșani!

astăzi, 10:05

Marcel Ciolacu s-a lăsat filmat în timp ce a vizitat un fast-food în urma unui invitații lansate pe site-urile de socializare. „Am răspuns afirmativ la invitația lui Lucian Fl...

Maia Morgenstern, pe străzile din Botoșani: „Grozav de frumos. Să veniți la Botoșani” (Video)

astăzi, 09:29

În acest final de săptămână Maia Morgenstern a fost prezentă, din nou, la Botoșani. Actrița s-a plimbat pe străzile municipiului Botoșani, inclusiv prin Parcul „Mihai Eminesc...

Şefa ANS, Elisabeta Lipă, chemată la Guvern după ce contabilul ar fi luat primă mai mare decât David Popovici!

astăzi, 09:10

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, pentru a vedea exact „adevărul" privind modul de aplicare a nor...