Nervi întinşi la maxim, maşini stricate şi tramvaie blocate în municipiul Botoşani! GALERIE FOTO, VIDEO

Ploaia torenţială care a căzut, vineri după-amiază, în municipiul Botoşani a dat peste cap traficul rutier. Cele mai mari probleme au fost pe strada Pacea, în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia cu Bulevardul George Enescu.

Ca de fiecare dată când cantitatea de precipitaţii este mai mare, canalizarea din zonă nu mai face faţă, iar toată apa refulează, pe o porţiune de câţiva metri strada transformându-se într-un lac.

Mai mulţi şoferi care s-au aventurat să treacă cu maşinile au regretat amarnic decizia luată, aceştia rămânând cu autoturismele în mijlocul apei.







Ajutaţi de trecători să le scoată, au avut nevoie de ajutorul mecanicilor auto pentru a le putea porni, după ce le-a intrat apă la motor. Şoferii şi-au vărsat nervii pe autorităţi.

“Să vină primarul să vadă ce e aici. Dacă se ştie că sunt probleme cu canalizarea de ce nu fac ceva? Plătim o grămadă de bani la bugetul local şi de fiecare dată când plouă mai tare se repetă aceleaşi probleme", a spus un conducător auto căruia i s-a stricat maşina.

Şi în apropierea Praktiker au fost probleme. Din cauza cantităţii mari de apă care s-a adunat pe stradă, tramvaiele nu au mai putut circula şi au fost blocate preţ de câteva minute. Şi circulaţia maşinilor s-a desfăşurat cu dificultate.


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii din Botoșani și-au ales reprezentanții, pe liste și Monica Adăscăliței!

astăzi, 10:31

Medicii din județul Botoșani și-au ales persoanele care să îi reprezinte la nivel județean și național. Astfel, Colegiul Medicilor Botoșani este alcătuit din 13 medici. Aceștia sunt...

FC Botoșani, revelația etapei a 12-a: Dă trei jucători în echipa ideală!

astăzi, 10:20

Moldovenii i-au administrat a doua înfrângere lui Marius Șumudică de la instalarea pe banca giuleștenilor, scor 2-0. A fost un succes care a scos formația lui Liviu Ciobotariu de pe ul...

Salariul primarului Cosmin Andrei, peste cele încasate de edilii din Bistrița sau Piatra Neamț!

astăzi, 09:40

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a încasat anul trecut 209.505 lei, sub nivelul primarilor din orașe precum Călărași, Zalău, Buzău sau Giurgiu, iar cel al municipiului Botoșani, ...