Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!

Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!
În cursul zilei de astăzi echipajele şi utilajele de intervenţie au reuşit să reducă substanţial lungimea drumurilor naţionale şi judeţene care, din cauza zăpezii erau la ora 8 dimineaţă impracticabile.

Astfel, la ora 17.00, Secţia de Drumuri Naţionale raporta că au fost deblocaţi 29 de kilometri pe singurul drum naţional ce a mai rămas închis, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

Astfel, au rămas pentru următoarele ore încă 9 kilometri de zăpadă ce trebuie spartă de cele 5 autofreze care lucrează în zonă.

Pe drumurile judeţene, la ora 8.00,  5 erau închise integral şi 11 doar pe anumite tronsoane.

La ora 17.00 situaţia a evoluat astfel: au fost raportate ca fiind închise 3 drumuri în totalitate şi 10 tronsoane pe alte artere judeţene.

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.

Persoanele direct interesate de starea drumurilor pot afla informaţii în timp real de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 0231.508.012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a decis ca orice notificare de reducere a preţului unui produs trebuie să indice preţul anterior

astăzi, 20:13
56

Guvernul a decis ca orice notificare de reducere a preţului unui produs va indica în mod clar preţul aplicat anterior de comerciant. Executivul a modificat şi completat Hotărârea de Gu...

Scandal cu iz amoros la Spitalul Municipal din Dorohoi. O infirmieră spune că a fost agresată sexual 4 ani de manager

astăzi, 19:51
5684

Alina Elena Abălașei, angajată a Spitalului Municipal din Dorohoi aduce acuzații grave managerului, Valerian Andrieș. Aceasta a precizat că medicul ar fi agresat-o sexual de mai multe ori. Manag...

Ministrul Muncii: 3,2 milioane de pensionari vor primi ajutorul de 700 de lei în luna iulie

astăzi, 19:23
226

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat joi că ajutoarele de 700 de lei pentru pensionarii care primesc până în 2.000 de lei vor veni în acelaşi timp cu pensia, încep&ac...