Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!

Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!
În cursul zilei de astăzi echipajele şi utilajele de intervenţie au reuşit să reducă substanţial lungimea drumurilor naţionale şi judeţene care, din cauza zăpezii erau la ora 8 dimineaţă impracticabile.

Astfel, la ora 17.00, Secţia de Drumuri Naţionale raporta că au fost deblocaţi 29 de kilometri pe singurul drum naţional ce a mai rămas închis, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

Astfel, au rămas pentru următoarele ore încă 9 kilometri de zăpadă ce trebuie spartă de cele 5 autofreze care lucrează în zonă.

Pe drumurile judeţene, la ora 8.00,  5 erau închise integral şi 11 doar pe anumite tronsoane.

La ora 17.00 situaţia a evoluat astfel: au fost raportate ca fiind închise 3 drumuri în totalitate şi 10 tronsoane pe alte artere judeţene.

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.

Persoanele direct interesate de starea drumurilor pot afla informaţii în timp real de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 0231.508.012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii au ajuns în tabăra de copii „Vara pe uliță”

astăzi, 10:38
82

Ziua de joi a constituit un prilej de întâlnire pentru copiii aflați în Tabăra ”Vara pe Uliță”,  organizată de Primăria comunei Răuseni, Școala Răuseni și ...

Un bărbat din Darabani și-a dat foc. Se află în stare gravă la spital

astăzi, 10:04
395

Un bărbat de 38 de ani din Darabani a fost internat în stare gravă în spital după ce s-a autoincendiat.Tânărul s-a stropit pe cap cu conţinutul unei sticle cu motorină, du...

Botoșănenii își pot face liniștiți concediul în Bulgaria, indiferent de situația epidemiologică

astăzi, 09:30
191

Turiştii români vor putea merge în Bulgaria doar cu actul de identitate sau paşaportul până la finalul sezonului, indiferent de situaţia epidemiologică, vecinii de peste Dunăre...