Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!

Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!
În cursul zilei de astăzi echipajele şi utilajele de intervenţie au reuşit să reducă substanţial lungimea drumurilor naţionale şi judeţene care, din cauza zăpezii erau la ora 8 dimineaţă impracticabile.

Astfel, la ora 17.00, Secţia de Drumuri Naţionale raporta că au fost deblocaţi 29 de kilometri pe singurul drum naţional ce a mai rămas închis, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

Astfel, au rămas pentru următoarele ore încă 9 kilometri de zăpadă ce trebuie spartă de cele 5 autofreze care lucrează în zonă.

Pe drumurile judeţene, la ora 8.00,  5 erau închise integral şi 11 doar pe anumite tronsoane.

La ora 17.00 situaţia a evoluat astfel: au fost raportate ca fiind închise 3 drumuri în totalitate şi 10 tronsoane pe alte artere judeţene.

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.

Persoanele direct interesate de starea drumurilor pot afla informaţii în timp real de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 0231.508.012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

astăzi, 19:42
213

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

astăzi, 19:34
109

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

astăzi, 13:01
143

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...