Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!

Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!
În cursul zilei de astăzi echipajele şi utilajele de intervenţie au reuşit să reducă substanţial lungimea drumurilor naţionale şi judeţene care, din cauza zăpezii erau la ora 8 dimineaţă impracticabile.

Astfel, la ora 17.00, Secţia de Drumuri Naţionale raporta că au fost deblocaţi 29 de kilometri pe singurul drum naţional ce a mai rămas închis, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

Astfel, au rămas pentru următoarele ore încă 9 kilometri de zăpadă ce trebuie spartă de cele 5 autofreze care lucrează în zonă.

Pe drumurile judeţene, la ora 8.00,  5 erau închise integral şi 11 doar pe anumite tronsoane.

La ora 17.00 situaţia a evoluat astfel: au fost raportate ca fiind închise 3 drumuri în totalitate şi 10 tronsoane pe alte artere judeţene.

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.

Persoanele direct interesate de starea drumurilor pot afla informaţii în timp real de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 0231.508.012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
43

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
36

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
116

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...