Negrescu baga in ceata Inspectoratul Scolar!

Horia Negrescu s-a prezentat vineri in biroul prefectului de Botosani, cu care a avut o discutie in legatura cu postul de inspector general al ISJ Botosani, disputat in acest moment de doua persoane, si anume fostul inspector general Horia Negrescu si actualul ocupant al acestui scaun, Ada Macovei.

Problema in cauza impune si grave probleme financiare, intrucat ambii inspectori vor trebui remunerati pentru aceasta perioada.

"Astazi am avut placerea sa il primesc intr-o discutie pe domnul Horia Negrescu, care mi-a spus ca are o hotarare definitiva si irevocabila ce ii permite revenirea pe postul de la ISJ. S-a judecat un an si jumatate la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Judetul Botosani va trebui sa plateasca, incepand cu 1 ianuarie 2008, pana la punerea in functie a lui Negrescu, doi inspectori generali", a precizat prefectul Cristian Roman.

O solutie ar fi, conform celor precizate de prefect, numirea temporara a lui Negrescu in fruntea ISJ.

"Horia Negrescu va fi numit pentru o zi-doua, pana se va gasi o functie care sa ii convina, in inspectorat", a precizat Roman, care a lasat sa se inteleaga faptul ca destituirea lui Negrescu, in 2008, a fost un act prost gestionat, care aduce prejudicii financiare administratiei judetene.  

In caz sa nu va fi numit pe post, Horia Negrescu intentioneaza, conform celor precizate de Cristian Roman, sa faca plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...