Ne indreptam spre dictatura, spun directorii PSD aflati pe picior de plecare!

Ne indreptam spre dictatura, spun directorii PSD aflati pe picior de plecare!

 Claudiu Adascalitei, director la Directia pentru Agicultura si Dezvoltare Rurala Botosani  

Directorii social-democrati din institutiile agricole botosanene s-au obisnuiti cu ideea ca vor pleca din functiile de conducere odata cu plecarea PSD de la guvernare.

In urma declaratiei noului ministru al Agriculturii, Radu Berceanu, conform careia toti directorii PSD din institutiile subordonate ministerului pe care il conduce vor fi inlocuiti cat mai repede cu putinta, directorii de la Botosani sunt impacati cu aceasta idee, motivand ca politic au fost numiti, politic vor pleca.

"Nici nu stiu macar daca este Radu Berceanu ministru legal. Tot ceea ce spun ei este ilegal, este clar ca ne indreptam spre dictatura. Nu este respect fata de lege, de constitutie si de drepturile oamenilor. Daca vom continua asa vom ajuge la un dezastru national. Nu tin neaparat de scaun, este chiar inconfortabil, avand in vedere presiunea", a declarat Claudiu Adascalitei, director la Directia pentru Agicultura si Dezvoltare Rurala Botosani.

La fel de resemnat este si directorul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura, care a precizat ca este obisnuit cu astfel de schimbari politice.

"Aceste schimbari nu ar fi o noutate pentru mine, pentru ca am mai trecut prin asemenea momente in 2004, cand, din director general la DADR, am trecut la cererea mea la Centrul din Flamanzi. Fiind numit politic, ma voi conforma ordinului ministrului", a declarat Ioan Toma, directorul APIA Botosani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
155

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
918

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
442

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...