Mutarea comercianţilor şi a florarilor din Piaţa Centrală, amânată! Vezi până când

Mutarea comercianţilor şi a florarilor din Piaţa Centrală, amânată! Vezi până când
Comercianţii din Piaţa Centrală, vizaţi de schimbările propuse de conducerea societăţii Urban Serv, pot sta liniştiţi, deocamdată.

Directorul Urban Serv, Siomion Drelciuc, susţine că o decizie în ceea ce priveşte sectorizarea în piaţă se va lua în primăvară, după ce vor exista consultări şi cu pieţarii.

Propunerea iniţială a fost ca cei din mini-bazarul de lângă Biserica "Sf. Gheorghe" să fie mutaţi în zona magazinului "1001 articole", iar în locul acestora să fie aduşi florarii. Nici unii, nici alţii nu au fost de acord cu această propunere şi au ieşit chiar şi în stradă să protesteze.

“Vom amâna până în primăvară, dat fiind că s-au discutat condiţiile cu dumnealor. A fost o discuţie comună. Vine şi sezonul rece şi a rămas să se discute modalităţile de sectorizare odată cu venirea sezonului cald. Eu am făcut doar nişte propuneri", a menţionat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
220

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...