Municipiul Botosani: Trotuare si parcari acoperite de mormane de zapada!-FOTO

Municipiul Botosani: Trotuare si parcari acoperite de mormane de zapada!-FOTO
Angajatii Urban Serv, dar si cei de la Trei Coline, continua ofensiva impotriva zapezii in municipiul Botosani. Ninsoarea care a cazut neincetat in ultimele ore a transformat strazile si trotuarele din municipiu intr-o mare de zapada.







Potrivit reprezentantilor Urban Serv, se actioneaza in permanenta cu utilajele pentru indepartarea zapezii de pe carosabil, insa activitatea este ingreunata de ninsoarea abundenta.
Viorel Negru, directorul adjunct al Urban Serv, a declarat ca se actioneaza in pante, pe principalele artere, in intersectii, la trecerile de pietoni, dar si in apropierea scolilor.









Incepand cu ora 14.00, angajatii Urban Serv vor incepe sa care zapada care deja s-a adunat pe marginea strazilor, si in acest sens Primaria a incheiat contracte si cu firme private care detin masini pentru a transporta zapada.

De asemenea, se actioneaza si in parcarile care sunt in administrarea Primariei. Nu acelasi lucru se poate spune si despre parcarile HSR. Acestea au fost deszapezite partial, si sunt unele parcari, cum ar fi cea de pe strada Marchian, sau cea de langa Judecatorie, unde locul masinilor a fost luat de mormanele de zapada.

"Am avut dimineata o sedinta la Primarie si s-a stabilit ca incepand cu ora 14.00 sa incepem sa caram zapada care s-a adunat pe marginea strazii, pentru ca noi am tot pluguit, dar nu am luat zapada. Vom incepe de la Pod de Piatra, pe Calea Nationala, si vom intra si pe strazile adiacente. De asemenea, vom intervene si pe strazile secundare, dar si in zonele de case, cele mai mari probleme fiind in zona de case de pe Imparat Traian si pe Valcelei", a declarat Viorel Negru, director adjunct al Urban Serv.

In ceea ce priveste situatia din judet, in continuare DN 24 C ramane inchis, precum si cele sase drumuri judeten care s-au inchis inca de duminica seara.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
10

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
40

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
53

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...