Munca in folosul... bunicii nu il absolva de pedeapsa!

Era dat in urmarire nationala de cinci ani si a fost prins pe un camp din Lunca, unde isi ajuta bunica, in varsta de 80 de ani, la muncile campului!

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 13.45, in baza unor date obtinute, politistii din comuna Lunca, judetul Botosani, s-au deplasat la locuinta unei batrane in varsta de 80 ani, din satul Stroiesti, comuna Lunca, intrucat existau indicii ca la femeia respectiva s-ar ascunde nepotul acesteia, S. Daniel -Costel, de 30 de ani, din municipiul Botosani, care se sustragea de la executarea unei pedepse de un an inchisoare pentru furt din locuinta, fiind urmarit national din luna martie 2004.

Persoana urmarita nu a fost gasita la domiciliul bunicii sale, fiind plecata la camp, la munci agricole.

"Cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Botosani - Compartimentul Urmariti, condamnatul a fost ridicat de pe un teren agricol de pe raza comunei Lunca si condus in Arestul IPJ Botosani pentru executarea pedepsei", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...