Accidentul de la Scheia, favorizat si de lipsa indicatoarelor rutiere!

Accidentul de la Scheia, favorizat si de lipsa indicatoarelor rutiere!

   www.monitorulsv.ro

Betoniera care s-a prabusit, ieri, peste gardul unei locuinte din localitatea suceveana Scheia, apartine firmei omului de afaceri Victor Mihalache. Din fericire, soferul a scapat cu leziuni care nu ii pun in pericol viata.

Martorii la accidentul petrecut ieri dimineata spun ca in zona respectiva au loc numeroase accidente de acest fel, mai ales pentru ca lipsesc indicatoarele pentru limitarea vitezei, fiind vorba despre o curba extrem de periculoasa.

Soferul betonierei, Gheorghe Z., in varstă de 41 de ani, angajat al firmei Victor Construct din Botosani, venea dinspre Dedeman, iar in curba inchisa care face inspre Scheia a scapat masina de sub control, rasturnându-se peste gardul familiei Mihoc.

Maşina a intrat in balans dupa ce a iesit cu o roata in afara asfaltului, problemele aparand din cauza diferentei mari de nivel dintre sosea si acostament.

"A vrut sa evite o caruta, a iesit cu roata de pe sosea si nu a mai avut ce face, e diferenta de nivel de 30 de centimetri. Masina a mers cativa metri numai pe rotile din dreapta, dupa care s-a rasturnat acolo, in gard. Putea sa se intample o mare nenorocire", a povestit un martor ocular, citat de Monitorul de Suceava.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere a soferului betonierei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...