Motivul descalificării firmei Elsaco la licitaţia pentru Teatrul Eminescu, considerat "jignitor" de Iftime!

Omul de afaceri Valeriu Iftime este revoltat de faptul că firma Elsaco, pe care o conduce, a fost descalificată la licitația pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu.

Iftime spune că motivul pentru care Elsaco a fost respinsă este de-a dreptul jignitor.

"Să fii dat afară de la o asemenea licitație spunând că nu ai condiții de eligibilitate, care e o chestie de interpretare, chiar e scandalos pentru noi. E greu de comentat. Una este să ai documente în neregulă, că aici nu mai contează cât de mare esți, e vorba de încredere. Este o condiție că poate să te dea afară dacă crede că tu nu ești în stare să faci lucrul acela. Este o găselniță, eu aș numi-o răutăcioasă și pe găselnița aceea nu are încredere Primăria, cam așa pare", a declarat Valeriu Iftime.

Licitația a fost câștigată de firma Victor Construct, rezultatul fiind contestat de mai multe societăți care au depus oferte, printre care și Elsaco.

"Nu vreau să îi încurc dar am vrut să transmit un mesaj pentru că am sentimentul că este o lipsă de respect. Am făcut o contestație ca să vadă că acțiunea chiar este adevărată. E o chestiune de moralitate pentru mine, pentru că am treabă, nu plâng. Dar nici nu poate să te arunce afară și să spună că nu ești capabil. Sună jignitor până la urmă", a completat Valeriu Iftime.

Omul de afaceri a spus că este pentru prima dată când firma sa este descalificată pe acest motiv, că nu ar îndeplini condițiile de eligibilitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...