Motiunea pe tema etnobotanicelor, depusa marti la Camera

Motiunea pe tema etnobotanicelor, depusa marti la Camera
Motiunea simpla la Camera Deputatilor pe tema etnobotanicelor, care acuza Executivul Boc ca nu ia masuri pentru interzicerea acestor substante, va fi depusa, marti, la Camera Deputatilor.

"Textul motiunii urmeaza sa fie finalizat luni si depus la secretariatul Camerei Deputatilor marti", a anuntat luni, presedintele PC, Daniel Constantin.

Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat pentru Ziare.com ca proiectul legislativ care sa stopeze consumul de etnobotanice este gata si va fi discutat in cadrul sedintei de miercuri de la Guvern, precizand ca Victor Ponta nu are cum sa stie despre asta "daca sta mai mult la cursele de masini".

Igas i-a raspuns, astfel, lui Victor Ponta, care afirmase ca "in ultimul an 4.000 de minori au fost trimisi in judecata pentru infractiuni. (...) Nimeni din Guvern nu spune nimic despre asta. Poate Traian Igas, ministrul de Interne, cand isi va termina studiile va face ce trebuie sa faca si la minister".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
370

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...