Moruzi isi doreste prelungirea mandatalui de subprefect!

Moruzi isi doreste prelungirea mandatalui de subprefect!

DANIEL MORUZI, subprefect al judetului Botosani

Subprefectul Daniel Moruzi a fost instalat in aceasta functie administrativa in luna ianuarie, pe o perioada temporara, pana la participarea la concursul pentru inalti functionari publici, astfel ca mandatul sau ar expira pe data de 13 iulie.

Moruzi a precizat ca intentioneaza sa urmeze cursuri de formare profesionala din cadrul Institutului National de Administratie, intrucat isi doreste prelungirea mandatului de subprefect, fiind totusi indecis daca va participa si la concursul pentru inalti functionari punblici.

"Valoarea cursurilor este de 1.500 lei, taxa de inscriere fiind de 60 lei, s-au redus costurile acestor cursuri. Perioada de inscriere este 14-18 iunie, iar cursurile incep pe 19 iunie si dureaza pana in ianuarie. Normal ca daca ma inscriu la aceste cursuri imi doresc si prelungirea mandatului de subprefect, dar nu stiu daca voi participa la concurs", a declarat Daniel Moruzi, subprefectul judetului Botosani.

Reamintim ca Viorica Afrasanei, fostul subprefect de Botosani, a dat in judecata institutia pe care a reprezentat-o aproape sase luni de zile, pentru recuperarea sumei de 9.500 lei, bani pe care i-a utilizat din bugetul propriu pentru cursurile de formare profesionala din cadrul Institutului National de Administratie, proces pe care l-a pierdut.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
8

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
415

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...