MONDEN: Un fost jucator de la FC Botosani a renuntat la fotbal, pentru a lucra pe o nava de croaziera de lux! FOTO

MONDEN: Un fost jucator de la FC Botosani a renuntat la fotbal, pentru a lucra pe o nava de croaziera de lux! FOTO
Titular de baza la echipa FC Botosani in anul 2010, un fost fotbalist al clubului botosanean a renuntat la fotbal, iar in prezent lucreaza la una dintre cele mai mari companii americane, specializata in nave de croaziera, Norwegian Cruise Line.

Este vorba despre portarul Ovidiu Chereches, care cat timp a fost junior a jucat ca titular la FC Botosani, in Liga a II-a, insa dupa ce a terminat junioratul a ajuns sa fie al treilea portar al echipei.

In anul 2011, FC Botosani a renuntat la Chereches si l-a trimis la SC Bacau, insa cu timpul el a renuntat la fotbal si s-a axat pe meseria de barman.

A lucrat in cateva locatii din Targu-Mures, iar in prezent este barman pe una dintre cele mai luxoase nave de croaziera ale companiei Norwegian Cruise Line.

Mi-e dor de fotbal, dar e mai bine pe nava. Vad mingea doar in poze, precizeaza Ovidiu Chereches pe pagina sa de Facebook.

Norvegian Cruise Line (NCL) este o companie care operează nave de croazieră, cu sediul la Miami-Dade County, Florida.

Compania si-a început activitatea în anul 1966 sub numele norvegian Caraibe Line. Norvegian Cruise Line are o companie sora, NCL Americii. NCL este deţinută în comun de către Star Cruises (care la rândul lor sunt deţinute de către Grupul Genting cu sediul în Malaezia) şi Apollo Management, ambele companii detin 50% din NCL.

Norvegian Cruise Line controlează aproximativ 8% din cota totală la nivel mondial a pieţei de croazieră. Compania este cel mai bine cunoscut pentru conceptul Freestyle. 












foto: facebook.com

 

Spune-ne opinia ta