Monclinic BTL deschide în Botoșani clinică de remodelare corporală și facială

Monclinic BTL deschide în Botoșani clinică de remodelare corporală și facială

“Ideea lansării clinicii de remodelare corporală și facial non-chirurgicală MONCLINIC mi-a venit în momentul în care am văzut rezultatele medicinei non-invazive – tehnologie de ultima generație a liderului BTL AESTHETICS”, declară reprezentantul Monclinic Botoșani, Mona Vrăjitoriu.


Oamenii sunt destul de reticenți și există o doză de scepticism legată de rezultatele acestor tratamente medicale non-invazive, lucru de altfel firesc deoarece raportul dintre așteptări și rezultate nu a fost până acum corect gestionat.


MONCLINIC BTL din Botoșani oferă soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și redarea fermității pielii, izolarea celulelor grase și dezactivarea lor, tratamente pentru celulite de grade I, ÎI și III, reducerea cicatricelor și ale vergeturilor, epilarea definitivă (perioada activă între 6 și 10 ani), drenaj limfatic și îmbunătățirea circulației dar și tratamente ale afecțiunilor pielii precum: acneea, rozaceea, petele de culoare, îmbătrânirea premature, pistruii, cuperoza, hemangioamele, capilare sparte, pete solare, pete maronii, telangiectaziilor, toate acestea cu ajutorul aparatelor BTL Vanquish Me, BTL Exilis Elite, BTL X-Wave, BTL Lymphastim și BTL Exilite – IPL.




 

Elementul de unicitate de care credem noi că beneficiază clinică noastră este faptul că avem în dotare un aparat unic în Botoșani, un dispozitiv revoluționar pentru tratarea incontinentei urinare, îmbunătățirea vieții sexuale deopotrivă la femei și la bărbați. Aparatul utilizează un câmp electromagnetic de mare intensitate, similar celui utilizat de scannerele RMN, cu acțiune selective și total non-invazivă.

Activitatea clinicii este structurată în întregime pe folosirea aparatelor medicale nechirurgicale, operate de personal atestat și pregătit în acest sens.

Va așteptăm pentru o doză de sănătate frumoasă la sediul nostru MONCLINIC BTL din str. George Enescu nr. 24B sau va putem răspunde la telefonul 0741399386.
Facebook/MonclinicBTL










(P).