Mobilizare a vânătorilor și pescarilor botoșăneni pentru Ziua de Curățenie Națională: „Exemplul tău contează!”

Agenția Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Botoșani, în parteneriat cu Garda de Mediu Botoșani și  Poliția Transporturi Navale – Stânca Costești, lansează o provocare tuturor membrilor pescari și, de ce nu, viitorilor pescari, pentru data de 21 septembrie 2024-Ziua de Curățenie Națională.

„Îți place crapul de Prut?! Sau ai fost în ultimii 5 ani la pescuit pe râul Prut sau pe Acumularea Stânca Costești?!

HAI pe 21 septembrie 2024 în zonă să verifici dacă nu ai uitat un PET sau o doză de aluminiu, dacă nu le-ai uitat TU, sigur mulți alții le-au uitat.

Exemplul tău contează!

Fii alături de noi pentru a multiplica mesajul acestei acțiuni de conștientizare a importanței păstrării unui mediu curat.

Putem să ne mobilizăm pentru o Românie mai curată și mai frumoasă!

Sacii și mănușile vor fi puse la dispoziție, prin grija AJVPS Botoșani, în punctele de întâlnire Troiță loc. Sadoveni, com. Manoleasa și Stadion loc Ripiceni, com. Ripiceni, sâmbată, 21 septembrie 2024, în intervalul orar 8.30-9.00.

Pe 21 septembrie NU va fi fir întins. ...ci o tolba plină de PET-uri....

Colectează separat deșeurile uitate în natură! 

Împreună facem diferenta, transformând țara noastră într-un loc mai curat și mai sănătos!”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani.

Din 2009 până în prezent, peste 2.400.000 de voluntari au luat parte la acțiunile „Let’s Do It, România!” desfășurate la nivel național.

Cei ce doresc să se înscrie, o pot face accesând app.letsdoitromania.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inteligența artificială revoluționează evaluarea în educație!

astăzi, 09:33

Evaluarea elevilor în școli și universități este pe cale să se schimbe radical, pe măsură ce inteligența artificială (AI) își face loc în sistemul educațional. Examenele t...

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...

Iftime vorbește despre cele mai mari greșeli. ”Când am crezut în Croitoru!” / ”Toți au vrut să mor astă-vară cu fotbalul!”

astăzi, 07:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani a vorbit d...