Moarte violentă pentru un băieţel de 3 ani! A ajuns sub roţile trenului Dorohoi - Iaşi!

Moarte violentă pentru un băieţel de 3 ani! A ajuns sub roţile trenului Dorohoi - Iaşi!

   Ziarul de Iasi

Un copil în vârstă de 3 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost zdrobit de tren, în timp ce mergea împreună cu un unchi care voia să aducă ani­malele de la câmp.

Într-un mo­ment de neatenţie a unchiului, copilul a fost surprins de un tren care circula cu viteză. Ac­ciden­tul a avut loc ieri la amiază, la Leţcani, în jurul orei 16, când băieţelul a ajuns pe şinele de cale ferată, nefiind suprave­gheat.

Acesta a fost surprins de trenul Dorohoi – Iaşi. Meca­nicul de tren a su­nat imediat la 112, iar la faţa lo­cului a fost trimis un echipaj SMURD, dar nu au mai avut ce face decât să constate decesul copilului.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un accident fero­viar, unde un tren a lovit o persoană şi a fost constatat decesul. La locul accidentului a fost trimis un echipaj de terapie in­tensivă", a precizat Silvia Bolo­han, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Po­li­ţiştii au precizat că în acest caz este vorba despre neglijenţă din partea rudelor, care trebu­iau să aibă grijă de copil.

"Poliţiştii au fost la faţa locului, copilul a decedat imediat după ce a fost acroşat de tren. Corpul a fost transportat de la Institutul de Medicină Legală pentru ne­cropsie", a spus şi Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Sursa Ziarul de Iaşi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
367

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...