Moarte suspectă la Corni

Moarte suspectă la Corni

O femeie de 66 de ani a fost găsită moartă în propria casă, cu un traumatism puternic în zona capului.

Incidentul a ajuns în atenţia poliţiştilor joi dimineaţă, după ce femeia a fost declarată decedată de cadrele medicale de la Ambulanţă, solicitate la locuinţa femeii din Corni de fiica acesteia.

Femeia locuia împreună cu soţul ei, între cei doi având loc deseori conflicte car se lăsau şi cu agresiuni fizice, însă niciodată nu s-a ajuns la spital sau în atenţia poliţiei.

Bărbatul le-a povestit cadrelor medicale că femeia căzuse de pe scara care duce în pod cu câteva ore înainte. Avea un traumatism cranian puternic, cu sângerare.

La sosiea cadrelor medicale, însă, femeia nu mai respira, iar încercările acestora de a o resuscita nu au avut niciun succes, fiind declarat decesul.

Pentru că femeia mai avea urme pe corp, ce păreau a fi de violenţă, cadrele medicale au informat şi Poliţia, la faţa locului ajungând şi criminaliştii, care au început o anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
227

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
41

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
344

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...