Moarte suspectă la Corni

Moarte suspectă la Corni

O femeie de 66 de ani a fost găsită moartă în propria casă, cu un traumatism puternic în zona capului.

Incidentul a ajuns în atenţia poliţiştilor joi dimineaţă, după ce femeia a fost declarată decedată de cadrele medicale de la Ambulanţă, solicitate la locuinţa femeii din Corni de fiica acesteia.

Femeia locuia împreună cu soţul ei, între cei doi având loc deseori conflicte car se lăsau şi cu agresiuni fizice, însă niciodată nu s-a ajuns la spital sau în atenţia poliţiei.

Bărbatul le-a povestit cadrelor medicale că femeia căzuse de pe scara care duce în pod cu câteva ore înainte. Avea un traumatism cranian puternic, cu sângerare.

La sosiea cadrelor medicale, însă, femeia nu mai respira, iar încercările acestora de a o resuscita nu au avut niciun succes, fiind declarat decesul.

Pentru că femeia mai avea urme pe corp, ce păreau a fi de violenţă, cadrele medicale au informat şi Poliţia, la faţa locului ajungând şi criminaliştii, care au început o anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...