Miting pro Basescu, pro Guvern, pro Codul Muncii: Patru lideri de sindicat, niciun sustinator

Miting pro Basescu, pro Guvern, pro Codul Muncii: Patru lideri de sindicat, niciun sustinator
Liderii de sindicat ai celor patru mari confederatii din Botosani, Cartel Alfa, BNS, CNSLR Fratia si CSDR, au organizat luni, in Piata Revolutiei, o actiune la care au fost invitati sa participe toti sustinatorii actualului Guvern si cei care sunt de acord cu noile modificari aduse Codului Muncii.

Nicio persoana nu a raspuns apelului lansat de sindicalisti, singurii participanti fiind liderii confederatiilor sindicale si… jandarmi, care au asigurat zona.

"Noi nu am facut altceva decat sa asiguram un cadru democratic pentru toti cei care sustin actuala guvernare, pe Traian Basescu, pe Boc si PDL-ul, si modificarile Codului Muncii, sa vina sa-si sustina aceasta simpatie si public. Niciun botosanean nu sustine aceasta guvernare. Cand a fost vorba de un protest impotriva modificarii Codului Muncii, a actualul partid de guvernamant si a Guvernului, s-a vazut ca au fost cateva sute de oameni care au iesit in strada. Acum, cand a fost vorba de o sustinere a actualei guvernari, nu a venit nimeni, nici macar un director numit politic. Este grav daca oamenii care au fost numiti intr-o functie nu au inteles ca acest mesaj a fost de sustinere pentru cei care le-au dat o paine alba de mancat si pentru unii chiar cozonac. Daca sustin acest Guvern, sa isi asume public acesta simpatie, sa vada toti botosanenii care sunt cei care sustin Guvernul. Sau poate ca nu il sustin nici ei", a declarat Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa.



Sindicalistii au inaintat Institutiei Prefectului si o petitie, prin care au informat Guvernul si Administratia Prezidentiala ca la Botosani nu au nicio sustinere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
238

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
105

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
117

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...