Miss Boboc "Elie Radu", cea mai frumoasa mamica din Botosani!

Miss Boboc "Elie Radu", cea mai frumoasa mamica din Botosani!

ANAMARIA IRIMIA

Premiera in istoria concursului Miss Boboc! Reusita adolescentei de clasa a IX-a reprezinta o lectie atat pentru cei tineri, cat si pentru adulti. O lectie de viata pe care, mai intai, a invatat-o insasi Anamaria Irimia, frumoasa care sambata seara a castigat coronita Miss Boboc la concursul "Toamna Bobocilor" organizat de Grupul Scolar "Elie Radu".

Adolescenta a intrat in liceu dupa ce, mai intai, a parcurs o grea incercare: a dat nastere unui prunc, ea insasi fiind o fetita pe bancile scolii generale.

Chiar daca a trebuit sa infrunte priviri, vorbe, chinuri zilnice, eleva nu a renuntat la copil. Mai mult, nu a renuntat nici la scoala. Si pentru ca viata trebuie privita in fata, Anamaria si-a propus sa razbeasca prin ea insasi. S-a inscris la concursul "Toamna bobocilor" si a castigat coronita Miss Boboc!



Profesorii, dar si cei mai multi dintre colegi, ii admira puterea de a strabate cu fruntea sus, in conditii in care poate cei mai multi dintre rauvoitori nu ar rezista nici o clipa. Anamaria ne povesteste, prin atitudinea ei, ca o intamplare a vietii nu inseamna viata insasi. Ca singura garantie a reusitei este asumarea a ceea ce suntem.

Despre Anamaria, profesorii ei spun ca invata bine, ca este un copil linistit, are un comportament exemplar.

"La Toamna Bobocilor a fost o prezenta de admirat! Apreciez atitudinea ei. A facut foarte bine ca nu a renuntat nici la copil nici la scoala, ca nu a abandonat lupta. Corpul profesoral o sustine si asta ii da incredere in ea, pentru ca daca nu ar avea incredere nu ar reusi sa mearga mai departe", a marturisit pentru Stiri Botosani Adina Papuc, consilier educativ la Grupul Scolar Industrial "Elie Radu" Botosani.

Pentru prima data in istoria concursului Miss Boboc, cea mai frumoasa adolescenta este cea mai frumoasa mamica! O lectie de viata, un indemn la reflectie pentru fiecare dintre noi, in conditiile in care, odata lovite de astfel de probleme, cele mai multe adolescente renunta la copil sau la propria viata. Anamaria nu a renuntat la nimic si este dispusa sa mearga cu fruntea sus printre oameni!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
712

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...