Mircea Geoană a ajuns la Botoșani, "prima dragoste"- FOTO

  Senatorul Mircea Geoană a ajuns, joi seară, la Botoșani, acesta fiind așteptat la granița cu județul Suceava de prefectul Costică Macaleți, după ce în cursul zilei parlamentarul a efectuat o vizită de lucru în județul vecin.

  Cei doi oficiali s-au îndreptat mai apoi către un restaurant din Botoșani unde a venit și primarul Ovidiu Portariuc și senatorul Doina Federovici.

Senatorul Mircea Geoană a spus că județul Botoșani este prima lui dragoste, făcând referire la voturile pe care le-a primit de la botoșăneni când a candidat la prezidențiale.

Vineri dimineață, Mircea Geoană, care este și Înalt Reprezentant al primului ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică, preşedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen va avea o scurtă întâlnire cu reprezentanţii judeţului la Instituţia Prefectului, după care se va deplasa la Vama Stânca – Costeşti unde se va întâlni cu lucrătorii din Vamă și primarii de pe ambele părţi ale frontierei.

 La amiază este programată o întâlnire la Instituţia Prefectului cu oficialii, la care vor fi invitaţi: membrii Colegiului Prefectural, primarul Ovidiu Portariuc, primari ai oraşelor şi comunelor de frontieră. De la Botoșani, Geoană va pleca la Iași.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul unui botoșănean a pus poliția pe urmele lui! (Foto)

astăzi, 09:07

La rampa de depozitare a deșeurilor de pe strada Pacea, duminică dimineață, în jurul orei 8.45, un conducător auto a fost observat prin intermediul camerei de supraveghere instalată î...

Viața de noapte în centrul orașului Botoșani: Țipete și larmă, găști pe străzi, pericole la tot pasul (Foto)

astăzi, 08:17

În weekendul 27-29 septembrie, polițiștii locali din municipiul Botoșani au intervenit în mai multe situații. Pe Pietonalul Transilvaniei, în noaptea de vineri spre sâmb...

FC Botoșani: Alin Ciobanu convocat la echipa națională!

astăzi, 08:01

Goalkeeperul FC Botoșani, Alin Ciobanu, a fost convocat la echipa națională a României Under 17, care va susține în prima jumătate a lunii octombrie o dublă amicală cu Muntenegru. ...