Mircea Badea, umilit in instanta de Robert Turcescu

Mircea Badea, umilit in instanta de Robert Turcescu
Robert Turcescu a castigat un proces impotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui sa-i plateasca lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 3. Sentinta poate fi atacata cu apel.

In plus, judecatoria "obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele si dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii".

Turcescu l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii "In gura presei" pentru amenintari si instigare la violenta.

Mircea Badea a facut afirmatii dure intr-o emisiune Sinteza zilei din luna martie. "Daca as trece pe un drum de munte si in stanga e o prapastie si asa cu doua degetele se mai tine de o frunzulita vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermanos, d-asta (…) nu numai ca nu il ajut, ma intorc cu spatele si plec. (…) Daca vreodata in aceasta viata voi avea ocazia sa le fac rau, o sa le fac rau. Meticulos, incet si determinat", a spus Mircea Badea, facand referire la Dan Tapalaga, Sabin Orcan, Dan Turturica si Robert Turcescu.

Sentinta Judecatoriei, in continuare:
Admite in parte cererea. Obliga paratul la plata sumei de 1 leu, reprezentand daune morale, catre reclamant. Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele si dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii. Respinge, in rest, cererea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata sumei de 6.008 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria Sector 3. Pronuntata in sedinta publica din 02.12.2013.

Sursa: paginademedia.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
246

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...