Mircea Badea prezintă ştirile alături de Dana Grecu

Mircea Badea prezintă ştirile alături de Dana Grecu

 Mircea Badea  Grup RC

Cei doi realizatori ai Antenei 3 vor prezenta împreună principalul jurnal de ştiri al postului, de la ora 20:00, începând de duminica viitoare.

Decizia de a-i asocia pe Dana Grecu şi Mircea Badea în aceeaşi emisiune şi de a propune publicului un jurnal de ştiri la ora 20:00 susţine linia de repoziţionare a postului de televiziune, informează site-ul antena3.ro.

"Dana şi Mircea sunt două dintre cele mai pregnante interfeţe ale Antenei 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri. De la cei doi poli opuşi ai formatelor pe care le realizează separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am îndrăznit să spargem tiparele îmbinând la pupitrul ştirilor de opt seara spiritul direct şi liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea. Sunt convins că profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 şi că, prin acest format interesant, vom revoluţiona încă o dată piaţa media din România!", a justificat mutarea Mihai Gâdea.

Conducerea postului nu a transmis un comunicat de presă oficial şi nici nu a dat detalii despre viitorul emisiunilor pe care Mircea Badea şi Dana Grecu le realizează în acest moment.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din Botoșani, primul admis la specializarea dorită: ”Sunt recunoscător tuturor!”

astăzi, 08:30
271

Alexandru-Gabriel Crețu, din Darabani, a reușit performanța de a fi admis primul la specializarea Finanțe-contabilitate din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrative de la...

Anunț important de la Apele Române: Ce se întâmplă acum la Barajul de la Stânca-Costești!

astăzi, 08:11
240

Vineri, Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a anunţat că România a cerut Republicii Moldova să aprobe majorarea debitului de apă eliberată din Barajul Stânca-Costeşt...

Botoșăneni condamnați la 10 și 12 ani închisoare pentru uciderea unui bărbat. Motivul pentru care instanța a micșorat daunele morale!

astăzi, 07:38
154

Curtea de Apel Suceava a redus cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ioan Ș. la 10 ani de închisoare (în loc de 12 ani de închisoare), pentru săvârșirea infracțiunii de ...