Minora ranita in apropierea Colegiului National "A.T.Laurian". Soferul a fugit de la locul faptei!

Minora ranita in apropierea Colegiului National "A.T.Laurian". Soferul a fugit de la locul faptei!
Fata, in varsta de 15 ani, s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, moment in care a fost lovita de o masina care efectua o manevra de intoarcere. Soferul vinovat a plecat de la locul faptei, el fiind depistat de oamenii legii.  

În data de 10.01.2014, ora 10:30, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată despre faptul că pe strada Nicolae Iorga, în zona aleei de acces spre Colegiul National "A.T. Laurian", a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. 

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, în jurul orei 11:00 fiind identificat C. Cristian, de 55 ani, din municipiul Botoşani, conducătorul autoturismului vinovat de producerea accidentului, acesta părăsind și locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.           

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la 10.01.2014, ora 07:56, C. Cristian, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, dinspre Bd. Mihai Eminescu către strada Cuza-Vodă, în dreptul Colegiului National "A.T. Laurian", la efectuarea manevrei de întoarcere, surprinde şi accidentează  minora P.M., de 15 ani, din comuna Coţuşca, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.  

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie Botoşani, rămânând internată pentru investigații de spicialitate.           

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           

În cauză se efectuează cercetări față de C. Cristian sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului soldat cu victime omenești, fără încuviinţarea organelor de poliţie, informeaza un comunicat al IPJ Botosani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
204

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
277

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
632

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...