Minor prins dupa ce a furat o sticla de whisky dintr-un supermarket!

Minor prins dupa ce a furat o sticla de whisky dintr-un supermarket!
13 martie, zi cu ghinion pentru un minor de 15 ani! Acesta va fi cercetat pentru furt calificat, după ce a fost prins cu o sticlă de whisky furată dintr-un supermarket din Botoşani!

Sâmbătă, 13 martie a.c. în jurul orei 17.30, dispecerul de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a primit un telefon de la un agent de pază, angajat la un supermarket de pe strada Griviţa din municipiu.

Agentul de pază a anunţat dispeceratul I.J.J. Botoşani despre producerea unui furt, relatând că în urmă cu aproximativ 20 de minute, din supermarket, un tînăr a furat o sticlă de whisky.

Spre locul unde a fost produs furtul au fost direcţionate două patrule de jandarmi din cadrul inspectoratului care erau în serviciul de ordine publică în zonă. Agentul de pază a povestit jandarmilor că un tânăr a intrat în magazin, iar el l-a observat în dreptul raionului cu băuturi alcoolice, de unde acesta a sustras o sticlă de whisky de un litru, reuşind să fugă din supermarket.

În baza semnalmentelor avute şi a cercetărilor efectuate, jandarmii l-au indentificat în scurt timp pe autorul furtului, ba mai mult au recuperat şi sticla de whisky pe care acesta nu a avut timp să o consume sau să o vândă altei persoane.

"Astfel, jandarmii au restituit sticla proprietarului de drept, iar lui A. E., de 15 ani, din Botoşani, i-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat conform articolului 209 din codul penal. Dosarul cauzei a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", a precizat cpt. Cristian Nituleac, ofiţer informare şi relaţii publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
17

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
36

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
146

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...