Minor de 17 ani, atacat de trei indivizi pe o stradă din municipiul Botoşani!

Minor de 17 ani, atacat de trei indivizi pe o stradă din municipiul Botoşani!
Scandalagii în miez de noapte, "conduşi" de poliţişti la Psihiatrie, după ce au agresat un băiat de 17 ani pe o stradă din Botoşani. Din fericire, oamenii legii au acţionat la timp, cei trei fiind opriţi înainte ca situaţia să se agraveze peste măsură. 

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.45, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Primăverii, din municipiu, mai mulţi tineri provocau scandal şi agresau o persoană. 

La faţa locului au fost identificaţi R. D., de 23 de ani, A.G., de 27 de ani, ambii din municipiul Botoşani, şi M. E., de 35 de ani, din municipiul Bucureşti.

Totodată, a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că ar fi fost agresat de către R. D.
             
Cei trei au fost conduşi la sediul Politiei municipiului Botoşani, unde  au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Ulterior, întrucât aceştia continuau să se manifeste violent, au fost conduşi  şi internaţi la secţia de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani", informează IPJ Botoşani.

În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
238

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
299

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
685

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...