Ministrul transporturilor, în inspecţie pe Drumul Morţii-FOTO

Ministrul transporturilor, în inspecţie pe Drumul Morţii-FOTO
  Ministrul transporturilor, Dan Şova, a inspectat, miercuri după-amiază, stadiul lucrărilor la drumul naţional Botoşani-Suceava.

Acesta a ajuns la Baisa în jurul orei 17.00, fiind însoţit de deputatul Andrei Dolineaschi, senatorul Şerban Mihăilescu, viceprimarul Cosmin Andrei, primarul Ovidiu Portariuc şi prefectul Costică Macaleţi.

 La Baisa l-a aşteptat şi Dorinel Umbrărescu, patronul societăţii UMB Spedition, cea care execută lucrările la Drumul Morţii.

Un reprezentat al consultantului i-a prezentat şefului de la Transporturi în se stadiu sunt lucrările la drumul naţional care leagă judeţele Botoşani şi Suceava, Dan Şova declarându-se la final mulţumit de cum arată lucrarea dar şi de ritmul în care aceasta se execută.

“Sunt foarte mulţumit de cum arată lucrarea. Am venit pe acest drum. Este una dintre puţinele lucrări de care sunt mulţumit. Pe autostrăzi e dezastru. Nu ţin ritmul, nu ţin calendarul pe care l-am vrea noi. Noi vrem să lucreze mai repede decât este prevăzut în contract. Au câte 24 de luni şi noi vrem 18. La autostrăzi mă refer", a declarat ministrul Dan Şova.

“Mai vin încă două straturi pe lângă cele deja existente. Este stratul de nivelare, pe urmă stratul de bază, apoi stratul de legătură, respectiv uzura. Ce a fost greu a trecut", a spus constructorul.

De la Botoşani, Dan Şova a plecat la Drabani şi Dorohoi, vizita sa având şi un caracter electoral.












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
2

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
48

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
87

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....