Ministrul Sanatatii vrea pijamale de unica folosinta in spitale!

Pijamale de unica folosinta in spitale si medicamente mai ieftine cu aproximativ 10%, sunt doua dintre masurile pe care ministrul Sanatatii, Ion Bazac, spune ca le va lua in timpul mandatului sau.

Oficialul mai vrea sa stimuleze vanzarea de medicamente ieftine.

De asemenea, producatorii internationali vor fi obligati sa isi calculeze preturile in lei si sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca pretul inregistrat este cel mai mic din Uniunea Europeana.

Ministrul a vorbit si de datoriile pe care le-a gasit la preluarea mandatului, dar si de intentia de a aduce din nou medicii la conducerea spitalelor.

El spune ca are si un plan de a forma managerii spitalelor dupa modelul scolii franceze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

astăzi, 10:01
203

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spital...

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
45

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
154

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...