Salariile bugetare mari ar putea fi inghetate pentru patru ani

 Salariile bugetare mari ar putea fi inghetate pentru patru ani
Guvernul ia in calcul inghetarea salariilor mari ale bugetarilor, prin noua lege de salarizare a personalului din acest sector, salariile mici si cele medii fiind singurele care ar mai putea creste in urmatorii patru ani, a declarat presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

"Salariile mici vor creste in urmatorii 4-6 ani, astfel incat sa se reduca discrepantele dintre salariile mici si cele mari din sectorul bugetar. Premierul ne-a spus ca aceasta lege ar putea fi adoptata in termen de 3 luni, prin asumarea raspunderii in parlament", a declarat presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, citat de NewsIn.

Prin introducerea legii unice de salarizare, sporurile si primele ar urma sa fie eliminate, toate diferentele urmand sa fie incluse in salariul real al angajatului, a declarat reprezentanta BNS, Steluta Enache.

Ea a declarat ca cei vizati direct de inghetarea salariilor ar fi directorii de agentii guvernamentale, ale caror venituri salariale au crescut foarte mult in ultimii patru ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

astăzi, 10:01
343

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spital...

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
57

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
168

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...