Ministrul Justitiei, prezent la Botosani: "Actiunile DNA vor continua!"

Ministrul Justitiei, prezent la Botosani: "Actiunile DNA vor continua!"
Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, prezent joi dimineata la Botosani, s-a declarat multumit de activitatea Directiei Nationale Anticoruptie, chiar daca in ultima perioada au avut de "suferit" membri ai partidului care il sustine.

"Cu siguranta ma multumeste activitatea DNA-ului, pentru ca este o activitate remarcata nu numai in plan intern, ci si in plan extern. Cu siguranta DNA-ul are contributia lui la cresterea increderii in Justitie in ultimul timp", a declarat Robert Cazanciuc.

Intrebat daca actiunile DNA-ului vor continua si dupa alegerile prezidentiale, ministrul Justitiei a spus ca "daca vor fi incalcari ale legii si oamenii nu inteleg ca exista niste limite, cu siguranta vor continua si actiunile DNA-ului.".

Acesta a adaugat ca nu a fost criticat de Partidul Social Democrat pentru actiunile din ultima perioada, ci din contra, a fost sustinut ca activitatea DNA-ului sa continue.

"Nu m-a criticat. Partidul m-a sustinut sa sustin DNA-ul si am acordat resursele de care au nevoie, materie umana si materie normativa, in asa fel incat sa ramana o institutie performanta. Atata timp cat lucrurile merg bine nu are rost sa le schimbam", a incheiat Robert Cazanciuc.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
160

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
234

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
524

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...