Ministrul Fondurilor Europene, la Botoșani: "Nu poți să ceri unui profesor să vină și să justifice pe ce a dat banii primiți de la Guvern"

Ministrul Fondurilor Europene, la Botoșani: "Nu poți să ceri unui profesor să vină și să justifice pe ce a dat banii primiți de la Guvern"
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, prezent joi la Botoșani, a avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din județ.

Teodorovici le-a spus cadrelor didactice că în cursul zilei de vineri va fi semnat contractul de finanțare între ministerul pe care îl conduce și Ministerul Educației, urmând ca în timpul cel mai scrut subvenția de 150 de euro să ajungă la beneficiari.
 
"Este o sumă, am decis să o dăm pentru sprijinul metodologic fiecărui cadru didactic și nu doar. Această sumă urmează să fie transferată către inspectoratele școlare și universități, iar în câteva săptămâni să ajungă la dumneavoastră ", le-a spus ministrul Eugen Teodorovici cadrelor didactice de la Botoșani.
 
Șeful Fondurilor Europene le-a transmis dascălilor că nu vor trebui să justifice, prin documente, modul în care au cheltuit acești 150 de euro.
 
"Fără astfel de situații. Nu poți să ceri unui profesor să vină și să justifice pe ce a dat banii primiți de la Guvern. Mi se pare sub demnitatea unui cadru didactic", a precizat Eugen Teodorovici.

Ministrul a mai spus că își dorește ca acest ajutor acordat pentru cei din sistemul de învățământ să se acorde anual.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
142

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
31

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
236

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...