Ministrul de Interne, asteptat la Botosani!

Ministrul de Interne, asteptat la Botosani!
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, este asteptat vineri, 2 martie, la Botosani.

Agenda ministrului Gabriel Berca la Botosani va cuprinde o intalnire cu sefii structurilor subordonate MAI, dar si o conferinta de presa.

De la Botosani, Gabriel Berca se va deplasa la Iasi, unde pe 3 martie este programata sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Potrivit Biroului de presa al Guvernului, sedinta comuna va fi prima actiune de politica externa a actualului Cabinet de la Bucuresti, in cadrul acesteia urmand a fi semnat Planul de actiune pentru implementarea Declaratiei comune privind instituirea unui Parteneriat Strategic pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. De asemenea, vor fi convenite o serie de proiecte comune transfrontaliere, cum sunt cele din domeniul transporturilor si energiei, si va fi discutat sprijinul pe care Romania il acorda pentru apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...