Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, în vizită de lucru la Botoșani (video)

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, în vizită de lucru la Botoșani (video)

Astăzi, 11 noiembrie, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a venit în vizită de lucru în județul Botoșani. Acesta și-a început vizita la Dorohoi, la ora 10:00, la Primăria celui de-al doilea municipiul al județului Botoșani.

Ulterior, acesta s-a deplasat la Muzeul de Științe ale Naturii din municipiul Dorohoi, unde au avut loc discuții pe proiecte culturale de interes județean, iar la ora 13:00 a fost prezent la sediul Palatului Administrativ din municipiul reședință de județ, unde a avut loc o conferință de presă.

La această conferință de presă au participat președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, Doina Federovici, ministrul Muncii, Marius Budăi, deputatul Alexandra Huțu, precum și ministrul Culturii.

La ora 14:00 a fost programată o adunare generală a Partidului Social Democrat (PSD) la Săveni, iar diseară, începând cu ora 18:30, va participa la Concertul aniversar ocazionat de împlinirea a 70 de ani de către Filarmonica „George Enescu” din Botoșani. Spectacolul este intitulat „Gheorghe Zamfir și prietenii”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
509

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1451

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...