Ministerul Mediului va concedia peste 1500 de salariati

Peste 1500 de angajati din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor sunt vizati de disponibilizari, a afirmat, luni, la Targu Mures, ministrul Laszlo Borbely.

Ministrul Mediului a precizat ca institutiile vizate de disponibilizari sunt Romsilva si Apele Romane, numarul celor care vor ramane fara loc de munca fiind stabilit printr-un audit, informeaza citynews.ro.

"Este nevoie de restructurare si reducere de personal. Nici un Guvern nu avut taria sa stabileasca activitatea fiecarei institutii. Vom face reduceri de personal si nu de dragul reducerii. Este nevoie de disponibilizari la Romsilva, la Apele Romane.", a subliniat ministrul.

El a explicat ca agentiile nu pot fi comasate si ca trebuie mentinute doua structuri distincte.

"Este tema data pentru reducerea celor doua agentii si vom analiza in continuare. La prima propunere, peste 1.500 de persoane de la nivelul structurilor si Ministerului sunt vizate, pe baza unui audit sanatos, care se va termina pana in luna iulie pentru ca salariile pe anul viitor vor dimensionate. Agentia de Mediu are o problema, nu a cheltuit mult din buget", a conchis Borbely.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
113

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
319

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
345

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...