Ministerul Educației a făcut publice primele rezultate de la BAC!
Stiri Botosani Sunday, 7 July 2013 ActualitateProcentul de promovare pentru absolvenţii promoţiei 2012-2013 este de 62,09%, în timp ce pentru absolvenţii promoţiilor anterioare, care au participat la această sesiune, procentul este de 31,01%.
Ca urmare, procentul total de promovare, la nivel naţional, este de 55,52%.
În ceea ce priveşte promovarea pe filiere, situaţia se prezintă astfel:
a) total absolvenți promoția curentă şi anterioară, filiera Tehnologică - 34,30%
b) total absolvenți promoția curentă şi anterioară, filiera Teoretică - 76,81%
c) total absolvenţi promoţia curentă şi anterioară, filiera Vocaţională - 66,44%
Ministerul Educaţiei Naţionale continuă procesul de centralizare a datelor privind promovarea candidaţilor din cadrul examenelor de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie - iulie.
MEN va da publicităţii rezultatele finale, luni, 8 iulie, în prima parte a zilei.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Bolojan este noul președinte al PNL. Iftime intră în conducerea partidului!
Potrivit unor surse politice, liberalii au hotărât, în unanimitate, ca șefia PNL să fie preluată de șeful CJ Bihor, Ilie Bolojan. Potrivit surselor Antena 3 CNN, echipa lui Bolojan...
PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „Atâta ignoranță și lipsă de empatie rar mi-a fost dat să văd…”
„O altă situație care mă face să mă întreb dacă cei aflați la conducerea județului au avut ochii închiși când au făcut administrație. Chiar nu a văzut nimeni că oa...
FC Botoșani - Poli Iași 1-1. Remiză în derby-ul Moldovei!
Partida a început bine pentru elevii lui Liviu Ciobotariu, iar prima ocazie a avut-o în minutul 7, prin Chică-Roșă. Poli Iași a revenit cu replica, iar în minutul 11 Roman a lovi...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici