Mimor, tinut departe de Spitalul Judetean: Turcanu refuza sa ii aprobe cererea pentru revenirea la conducerea unitatii!

Mimor, tinut departe de Spitalul Judetean: Turcanu refuza sa ii aprobe cererea pentru revenirea la conducerea unitatii!
Managerul Spitalului Judetean, Ovidiu Mimor, vrea sa revina la conducerea unitatii, insa cererea sa nu a fost aprobata de presedintele Consiliului Judetean.

Ovidiu Mimor a intrat in concediu la sfarsitul lunii iunie, iar in locul sau a ramas directorul economic al Spitalului Judetean, Gheorghe Damian.

Mimor vrea acum sa intrerupa concediul si sa revina pe functia de manager.

Intre timp, presedintele Consiliului Judetean a dispus o serie de verificari la Spitalul Judetean si, din datele pe care le detine pana acum, spune ca sunt mari nereguli.

"Dumnealui a depus o cerere sa revina din concediu. Are de luat concediu pe un an si jumatate, are undeva la 50-60 de zile si a depus initial cerere ca vrea tot concediul, dar acum a revenit cu o alta cerere ca vrea sa se intoarca din concediu la munca. Nu am aprobat cererea. Sunt mai multe nereguli la Spitalul Judetean, daca s-a ajuns sa fie nevoie de 1 miliard de lei vechi pe luna pentru mancare la bolnavi mi se pare o mare neregula. Chiar daca banii au fost putini, sunt spitale care nu cer atat de mult, au rezerve, dar la Spitalul Judetean nu au nicio rezerva. Si sunt multe alte nereguli, bolnavi dormind pe jos. Am cerut secretarului judetului sa analizeze foarte bine contractul pe care il avem cu directorul Mimor si vom vedea exact ce vom putea face, conform legislatiei. La Spitalul Judetean sunt lucruri care din punctul meu de vedere sunt de neacceptat, care s-au facut si cu acceptul fostului presedinte al Consiliului Judetean", a spus Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
42

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
127

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
27

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...