Botosani: VEZI ultimele schimbari operate la conducerile unor scoli!

Botosani: VEZI ultimele schimbari operate la conducerile unor scoli!
Mai multi directori de scoli si directori adjuncti au fost schimbati din functie. In cadrul Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean, ce a avut loc luni, au fost numiti si inlocuitorii acestora.

Astfel, la Grupul Scolar Darabani directorul Alin Prisecaru a fost inlocuit cu Florin Ignat. Prisecaru a fost numit director adjunct, luand locul Cristinei Chiriac, care a ocupat pana acum aceasta functie.

La Scoala din Dimacheni, in locul directorului Mihai Corneliu a fost numit Stefan Murariu, iar la Scoala "Leon Danaila" din Darabani in locul directorului a fost numit Lucian Florea, iar director adjunct a fost numit Radu Pop.

Potrivit conducerii ISJ, toate aceste schimbari s-au operat dupa ce s-a constatat un management defectuos la nivelul unitatilor de invatamant.

Totodata, in cadrul Consiliului de Administratie al ISJ a fost numit un nou director si la Scoala Havarna, dupa ce fostul director Ioan Stan si-a dat demisia. Locul acestuia a fost luat de Rodica Balta.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
97

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
221

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
54

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...