Mihai Ţurcanu a avut grijă ca ploaia să nu îl ude pe Antonescu-FOTO

  Aproape un sfert de oră a stat Crin Antonescu în ploaie până a urcat pe scena de la Târgul Agro-Zoo, pentru a transmite un mesaj celor prezenţi.

Întrucât pe scenă cânta un artist de la Lăutarii Chişinăului, preşedintele PNL a trebuit să aştepte ca acesta să îşi încheie prestaţia.

  În tot acest timp, Antonescu s-a întreţinut cu liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, cu vicepreşedintele partidului, Gheorghe Sorescu, cu preşedintele organizaţiei municipale, Viorel Iliuţă, dar şi cu parlamentarii liberali.

Unul dintre cei care îl însoţeau pe preşedintele liberal la Botoşani i-a ţinut la început umbrela, pentru a-l feri de stropii de ploaie, după care Mihai Ţurcanu, candidatul PNL pe Regiunea Nord-Est la alegerile europarlamentare, a avut grijă ca şeful său de la centru că nu fie udat.

După ce a vorbit celor aproape 300 de botoşăneni prezenţi la târg, Antonescu s-a îmbrăţişat cu fraţii Ţurcanu şi a plecat la Iaşi.








 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...