Crin Antonescu, huiduit la Târgul Agro-Zoo-FOTO

  După întâlnirea de la Casa Sindicatelor cu liberalii botoşăneni, preşedintele PNL, Crin Antonescu, însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi de alţi lideri locali ai partidului, au mers la Târgul Agro-Zoo ce se desfăşoară la Poligonul ACR.

 Întrucât ploua tare, Crin Antonescu nu a mai mers să viziteze târgul, şi a urcat pentru câteva minute pe scenă, alături de Florin Ţurcanu şi de vicepreşedintele PNL, Gheorghe Sorescu, pentru a transmite salutul său celor prezenţi la eveniment.

Mai mulţi botoşăneni care erau în public, în primele rânduri, şi care urmăreau concertul susţinut de Lăutarii Chişinăului, al căror program a fost întrerupt, au început să îl huiduie pe Antonescu. Mihai Ţurcanu, candidatul PNL la europarlamentare, a mers lângă aceştia şi i-a rugat să nu mai strige.
   “Suntem alături de dumneavoastră. Am văzut că sunteţi supăraţi că vremea este aşa cum este. Vă doresc distracţie plăcută, sănătate şi vă asigur de toată susţinerea Consiliului Judeţean", a spus Florin Ţurcanu.

“Mulţumesc foarte mult pentru invitaţia de a fi alături de dumneavoastră la această serbare tradiţională la care am fost şi în ultimii ani. Azi, din păcate, vremea nu este cu noi, să sperăm însă că e un semn de belşug. Vreau să vă salut, să vă doresc toate cele bune, să vă spun că apreciem munca şi activitatea dumneavoastră şi vom încerca cu tot ce ne stă în putinţă să fim alături de Botoşani şi de botoşăneni. Felicitări Consiliului Judeţean, felicitări dumneavoastră, să trăiţi, sănătate, belşug. Doamne ajută", a fost mesajul liderului PNL, Crin Antonescu.

De la Botoşani, Antonescu a plecat la Iaşi.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...