Mihai Tabuleac a solicitat sprijinul parlamentarilor de Botosani pentru suplimentarea fondurilor pentru drumuri, in 2012!

Mihai Tabuleac a solicitat sprijinul parlamentarilor de Botosani pentru suplimentarea fondurilor pentru drumuri, in 2012!
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, sustine ca potrivit proiectului de buget pentru anul 2012, sumele ce ar urma sa fie alocate judetului Botosani, pentru investitii la drumurile judetene si comunale, sunt cu mult mai mici fata de fondurile alocate in acest an.

Daca in 2011, Consiliul Judetean a primit pentru acest capitol suma de 14,45 de milioane de lei, pentru 2012 suma depaseste cu putin 9 milioane de lei.

Presedintele Consiliului Judetean a solicitat sprijinul parlamentarilor de Botosani, pentru a veni cu amendamente, in vederea suplimentarii sumelor ce ar urma sa le primeasca judetul Botosani pentru drumuri, astfel incat fondurile sa fie macar la nivelul celor din 2011.

“La capitolul dumuri judetene si comunale sumele prevazute in proiectul de buget sunt mult mai mici decat in anul curent si am vazut cu destula mahnire ca era inscrisa o suma putin mai mare de 90 de miliarde de lei vechi. Este o reducere drastica de aproximativ 50 de miliarde de lei vechi. Sper sa nu ramana asa. Noi am facut interventie pentru suplimentare, la aceasta ora proiectul se dezbate in comisiile de specialitate ale Parlamentului, cerinta noastra de suplimentare a sumelor pentru drumurile judetene si comunale a fost inaintata parlamentarilor si traim cu speranta ca demersurile facute vor avea si succes pana la urma", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
11

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
175

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
232

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...