Mihai Necolau este presedintele TNL municipiul Botosani

Mihai Necolau este presedintele TNL municipiul Botosani
Duminica, 04.12.2011, in Sala de Marmura a Teatrului "Mihai Eminescu" a avut loc Adunarea Generala a Tineretului National Liberal Organizatia Botosani, in cadrul careia Biroul Politic Municipal Interimar si-a prezentat raportul de activitate si s-a desemnat noua conducere a organizatiei municipale TNL Botosani pentru următorii doi ani.
    
La eveniment au fost prezenți, printre invitați, Costel Alexe - președinte TNL Iasi, vicepresedinte in cadrul Biroului Politic National al TNL, Sergiu Zvincă - președinte TNL Botoșani, membru in cadrul Biroului Politic National al TNL.

De asemenea, au adresat mesajul de încurajare și succes tinerilor liberali deputat Turcanu Florin - presedintele PNL Botosani, Iavorenciuc Gheorghe - președinte PNL Municipiul Botosani, Grigoras Viorel – vicepresedinte PNL Botosani, Mardare Marilena – presedinte OFL Botosani.

In urma procedurii de votare pe convocator au fost inregistrati 120 de votanti.

Candidatii alesi au fost:
1.Presedinte : Necolau Mihai ---  voturi : 67
2.Membru: Calin Valentin--- voturi:69
3.Membru:Calenciuc Cristian---voturi:63
4.Membru: Parvu Cristi---voturi:58
5.Membru:Paslaru Anca---voturi:57
6.Membru:Borfotina Lucian---voturi:56
7.Membru: Lebada Radu---voturi:53
8.Membru:Iavorenciuc George---voturi:52
9.Membru: Hutuleac Bogdan---voturi:49
10.Membru:Cujba Maria---voturi:48
11.Membru:Hobjila Ovidiu---voturi:46
12.Membru:Eram Ovidiu---voturi:45
13.Membru:Doroftei Bogdan---voturi:44
14.Membri:Zarug Ionut---voturi:41
15.Membru:Cazacut Florentin---voturi:40
16.Membru Supleant:Dumitras Andrei---voturi:38
17.Membru Supleant:Ojog Alexandru---voturi:37
18.Membru Supleant:Halaicu Dragos---voturi:36
19.Membru Supleant:Ohaci Ionut---voturi:32
  
Dupa validarea votului, Biroul Politic Municipal si-a asumat rezultatul votului si responsabilitatile ce ii revin din acestea. Presedintele noului Birou Politic Municipal format, Mihai Necolau le multumeste tuturor tinerilor liberali care si-au exercitat dreptul democratic de a-si alege conducerea dar si simpatizantilor prezenti in sala.

Tineretul National Liberal, prin Organizatia Municipala, este alaturi de toti tinerii liberali din Botosani si ii sprijina in exprimarea ideilor liberale si vor ajuta la construirea unui cadru propice in care acestea sa se concretizeze.


Biroul de presa al TNL Botosani
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
10

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
50

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
246

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...