Accidentul de la Zaicesti, produs de un sofer incepator! Doua persoane au ajuns in stare grava la spital -FOTO

Accidentul de la Zaicesti, produs de un sofer incepator! Doua persoane au ajuns in stare grava la spital -FOTO
Lipsa de experienta a fost principalul motiv al producerii accidentului de la Zaicesti, in urma caruia doua persoane au ajuns la spital.





Marian Vatui, in varsta de 18 ani, se deplasa la volanul unui autoturism marca Opel, dinspre Botosani catre Flamanzi iar la un moment dat, pe raza localitatii Zaicesi, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat, dupa care s-a rasturnat.

In masina, pe langa sofer se mai aflau alti trei pasageri, unchiul si matusa acestuia, dar si varul sau. In urma accidentului soferul si unchiul sau, aflat pe bancheta din spate, au fost transportati in stare grava la spital, suferind mai multe traumatisme. Soferul avea permisul din luna octombrie 2011, iar masina era a unchiului sau.

Pentru scoaterea unchiului din masina a fost nevoie de interventia pompierilor de la Descarcerare.

“Din fata nu venea nicio masina. Din spate veneau niste baieti cu o masina. El a tras de volan si nu mai putea sa dea nici in stanga, nici in dreapta si s-a rasturnat. Nu avea viteza. El nu merge cu viteza, avea 50 si ceva, cel mult 60. Veneam de la Botosani si mergeam la cineva la Flamanzi", a spus Mariana Pitorac, matusa soferului.

“Se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba usoara, dar si pe fondul lipsei de experienta la volan. In cauza, continua cercetarile, urmand a se da solutie procedurala", a declarat inspectorul Andrei Barbacaru, Serviciul Politiei Rutiere.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
14

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
148

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
64

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...