Mihai Darie: "Unii oameni nu se gandesc la consecintele faptelor lor!" -VIDEO

Mihai Darie: "Unii oameni nu se gandesc la consecintele faptelor lor!" -VIDEO
Declaratii politice si nervi intinsi la maximum in sedinta de Consiliu Judetean de miercuri, dupa ce consilierii din opozitie au reclamat situatia grea in care se afla spitalele botosanene dupa comasare, pacientii fiind nevoiti sa aduca de acasa mancare si medicamente.

Reactia a venit, spre surprinderea tuturor, tot de la un consilier PSD, Mihai Darie izbucnind la adresa colegilor sai: "Despre ce Dumnezeu vorbim aici? Lasati politica, nu politica va da de mancare".

Liviu Alexa, consilier PNL, i-a spus lui Mihai Darie ca nu ar trebui sa vorbeasca, "pentru ca nu cunoasteti Botosaniul".

Mihai Darie s-a declarat in favoarea comasarii spitalelor dupa ce, in toamna anului trecut, consilierul judetean spunea ca a solicitat informatii de la oficiali din Ministerul Sanatatii, dar si de la seful SMURD, Raed Arafat. Parere pe care o sustine si astazi, considerand ca problemele aparute sunt o consecinta a intarzierii procesului de comasare.

"In mod evident s-au pierdut o gramada de bani, ca urmare a intarzierii procesului de comasare a spitalului. Nu e corect sa vii dupa doua luni de la comasare si sa intrebi de ce nu sunt bani de medicamente si de ce mancarea este proasta. Este o chestiune atat de josnica. Cel putin ai bunul simt si taci. Ratiunea de a face politica este de a face ceva bine pentru oameni, banuiesc ca cei care s-au batut sa intre in Consiliul Judetean nu au facut-o pentru acea indemnizatie de 500-600 de lei pe luna. Unii oameni nu se gandesc la consecintele faptelor lor si eu chiar nu pot permite sa ne batem joc de cetateni", a declarat Mihai Darie.
 
Consilierul judetean spune ca binele cetatenilor este umbrit de populism si de interesele mici, de grup.

"Vad ca din ce in ce mai mult interesele mici, de grup, domina in politica din Romania si in judetul Botosani e la fel, si eu nu sunt de acord si nu pot fi de acord cu asa ceva. Exista niste limite si cu populismul asta. Daca nu suntem in stare, sa ne lasam pagubasi. Noi reusim doar sa-i acuzam pe medici, pe politisti, dar atat", a conchis Mihai Darie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
6

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
85

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...