Mihai Arosoaie: „Firma care a castigat contractul de deszapezire are obligatia sa faca lucrari, chiar daca sunt intarzieri la plata”

Mihai Arosoaie: „Firma care a castigat contractul de deszapezire are obligatia sa faca lucrari, chiar daca sunt intarzieri la plata”
Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie, sustine ca firma care a castigat contractul de deszapezire pentru iarna aceasta are obligatia, prin contract, sa actioneze chiar daca exista intarzieri la plata.

Pentru anul acesta, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri a primit bani doar pentru acoperirea salariilor si pentru mici lucrari de intretinere pe drumurile judetene, insa in cazul in care Hotararea de Consiliu Judetean prin care au fost alocati banii, nu se modifica, institutia nu are bani pentru achitarea lucrarilor de deszapezire.

Firma ccare a castigat contractul de deszapezire are obligatia, prin contract, sa faca toate lucrarile de deszapezire, indiferent daca sunt intarzieri la plata sau nu. Dupa aia va primi banii, daca acum, pe moment, nu sunt foarte multi bani. Vor fi rectificari bugetare asa cum au fost in fiecare an cate doua sau cate trei, fara discutii, a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
34

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
28

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...