Mihaela Miler: Nu se confirma acuzatiile de agresiune asupra pacientei din Oneaga!

Mihaela Miler: Nu se confirma acuzatiile de agresiune asupra pacientei din Oneaga!
Reprezentantii Spitalului Judetean Mavromati au finalizat ancheta in cazul asistentei acuzate ca a lovit o pacienta pe sectia de terapie intensiva, iar concluzia este ca cele reclamate de rudele femeii nu se confirma.

Familia unei femei in varsta de 75 de ani, din Oneaga, care a fost operata in Spitalul Judetean Mavromati, acuza cadrele medicale ca ar fi agresat-o pe batrana, provocandu-i mai multe leziuni.

Femeia a fost operata pe data de 19 martie, iar la cateva ore de la operatie si-a sunat ginerele, care era la munca in Italia, si i-a povestit ca a fost lovita de una dintre asistente.
Reclamatia a fost depusa la aproape o saptamana.

"Nu s-a confirmat nimic din cele reclamate. Am lua declaratii de la asistente, de la medici, de la sefii de sectie, de la toti cei care au lucrat in acea noapte. Asistenta care a fost reclamata nici macar nu raspundea de salonul unde era pacienta. In plus, in acea noapte, in salon a fost aproape in permanenta un medic, intrucat a fost o pacienta in stare foarte grava. Intr-adevar pacienta care a spus ca ar fi fost agresata a fost agitata cateva ore dupa operatie, insa a fost o interventie extrem de laborioasa. Sub nicio forma nu a fost lovita, iar toate acuzatiile au fost demontate", a spus medicul Mihaela Miler, director medical al Spitalului Judetean.

Cat priveste acuzatia ca femeia din Oneaga ar fi fost stransa de mana drepata, certificatul medico-legal a infirmat acest lucru. Femeia prezenta o echimoza mai veche, la mana stanga, insa era de la o injectie.

Si Politia a deschis o ancheta in acest caz.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
442

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
159

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
451

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...