Mihaela Hunca: “PDL si Flutur se folosesc de profesori in campania electorala”

Mihaela Hunca: “PDL si Flutur se folosesc de profesori in campania electorala”

 Mihaela Hunca  

Social-democrata Mihaela Hunca acuza reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean ca fac campanie electorala pentru PDL.



Potrivit acesteia, inspectorul general adjunct, Daniel Botezatu, ar fi trimis o adresa catre cadrele didactice din Botosani, prin care le cere sa voteze in cadrul unui sondaj politic.

“PDL si domnul Catalin Flutur sunt o echipa, care, din disperarea de a fi la putere, se folosesc de institutiile publice pentru a-si face campanie electorala. Si mai grav, fac asta folosindu-se acum si de institutia Şcolii. Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis o adresă profesorilor din Botosani pentru a vota pe un site local, intr-un sondaj, pentru candidatul Catalin Flutur. Mai mult, in acea adresa, se vorbeste de oamenii pe care ne putem baza ca si cum invatamantul din Botosani a devenit sectie de partid si de propaganda a PDL. Cred ca e limpede ce ne spune acest gest: politizarea PDL este maxima si aici in Botosani, profesorii se afla sub presiunea politica a domnului Flutur si a colegilor sai din PDL si nu mai exista nici o limita pentru acesti oameni pentru a ramane cu orice pret la putere. Aici nu e vorba doar de un gest izolat. Este vorba despre un sistem de control politic bine pus la punct, in care profesionalismul e aruncat la gunoi, meseriile cinstite sunt calcate in picioare şi promovarea se face pe criterii altele decât cele de competenţă", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei de Mihaela Hunca.

Vizavi de acuzatiile aduse, Daniel Botezatu a declarat: “Degeaba doamna Hunca a mancat o paine de inspector, cu toate beneficiile, daca nu face diferenta intre o adresa si un email personal. Si mai doreste sa fie in continuare inspector. Poate fi si o forma de presiune, dat fiind ca eu sunt presedintele comisiei pentru acordarea gradatiilor de merit, iar dumneaei a depus dosar pentru obtinerea gradatiei de merit la matematica".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...